Покана за участие в безплатни събития в подкрепа на бизнеса


Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата Ви кани да участвате в предстоящите безплатни онлайн събития в подкрепа на бизнеса.
 
Предстоящи уебинари и обучения
 
1/ Обучение на тема “Стандартите GS1 и изискванията на новия Регламент на ЕС за ДДС за трансгранична електронна търговия” (24.02.2021 от 14ч.). От 1-ви юли 2021г. става задължително заплащането на ДДС за всяка покупка, идваща от Китай и други страни извън ЕС. Ще се запознаете с новите изисквания за ДДС за трансгранична електронна търговия и как стандартите GS1 могат да са в помощ в процеса и при проследимостта на пратките. За повече информация и регистрация ТУК
https://een-bcci.com/gs_1_standards_and_regulation_on_vat/

2/ Уебинар Global Europe (09.03.2021 от 11ч.) - ще научите как да получите достъп до финансирани от ЕС, ефективни, безплатни и професионални услуги, които ще подпомогнат интернационализацията на бизнесa на пазари като Латинска Америка, Китай, Индия, Турция и източноевропейските страни. За повече информация и регистрация ТУК https://een-bcci.com/gs_1_standards_and_regulation_on_vat/

Предстоящи двустранни бизнес срещи

За повече информация и регистрация ТУК https://een-bcci.com/subitia/

3/ Virtual B2B Event-Construction-2021  (23 и 24 февруари 2021г.) – в сектор строителство. 
 
4/ DigithON: Иновации и цифровизация в туристическата индустрия  (24.02.2021). 

5/ Sourcing Taiwan Machinery (31.03.2021) – машинни елементи, машини, Smart Factory Equipment and solutions.
 
6/ Дни за технологично и бизнес сътрудничество  (12-15.04.2021) по време на Хановер Месе-  Индустрия 4.0 и решения за умно производство; ресурсно и енергийно ефективни производствени технологии; устойчива енергия и мобилност; измервателни уреди.
 
7/ Fashion Match Supply 2021  (26-30 април 2021г.) – относно веригата на доставки за модната индустрия; електронна търговия и логистика, устойчиво производство в текстилната индустрия.
 
В процеса на регистрация всеки участник трябва да посочи пазарните възможности, които предлага или го интересуват (в полето "Marketplace Items").  След регистрация, моля, изберете за Support office – Bulgarian Chamber of Commerce and Industry.
 
Повече информация за всяко събитие може да видите от активния линк към всяко обявление. В случай, че имате допълнителни въпроси, или ако се нуждаете от съдействие, оставаме на разположение.

Повече на https://een-bcci.com/subitia