Академията по иновационен мениджмънт Ви кани на Ready… Steady… Go… for Innovation


Академията по иновационен мениджмънт Ви кани на Ready… Steady… Go… for Innovation работилница, за учене чрез правене и преживяване. Тя е подходяща за всички, които имат желание да надградят уменията си и да обогатят знанията си в посока креативност и развиване на бизнеса, чрез иновации, независимо от сферата на дейност:

  • бизнес развитие
  • маркетинг и продажби
  • експерти и току-що завършили специалисти предприемачи

Работилницата ще се проведе на 04.12 и 12.12, от 9.30 до 17.00 ч.,.За регистрация посетете www.innovationmanagement.academy .Срок за регистриране – 27.11.2014Работилницата цели да ви извади от комфортната зона, да ви запознае с нови методи и най-вече нови хора, с които да работите и обменяте идеи.Ready… Steady… for Innovation  ще Ви подготви за систематизирано управление на иновациите и генериране на нови възможности за растеж и развитие, чрез набор от инструменти, казуси и игри.Go… for Innovation  … е времето, в което екипно, на състезателен принцип, ще бъде решен реален бизнес казус за генериране на нови възможности за развитие, като практически се използват представените в предишния ден инструменти и подходи. Подготвили сме изненада за победителите, които ще бъдат избрани от жури – представители на бизнеса, които предоставят казуса.Работилницата ще се проведе на 04.12 и 12.12, от 9.30 до 17.00 ч., в betahaus, София, ул. Крум Попов 56-58. Регистрацията започва в 9.00 ч.

Повече информация на www.innovationmanagement.academyЗа наличие на свободни места, свържете се с Марионела Симова на тел. 02/4224240; GSM: 0888 906 475 или на  [email protected].Цената за участие в двата дни на Работилницата е 160 лв. с включен ДДС.Цената за участие за студенти в двата дни на Работилницата е 120 лв. с включен ДДС. (носете студентска книжка в деня на провеждане).