Министър Зарица Динкова откри изложбата „Моето лято в България“


Изложбата е експонирана в Летище София, на Терминал 2, където ще остане един месец, за да може да бъде разгледана от преминаващите хора. 

Кампанията „Моето лято в България“ стартира в края на месец юли и е посветена на природните забележителности на страната ни. От всички получени любителски снимки 21 попадат в изложбата и изобразяват красотата на морето, планините, язовирите и други места от България. Фотографиите са изложени именно на Терминал 2, Летище София, като най-подходящото място, заради преминаващия поток от пътуващи български и чуждестранни граждани.

Министър Динкова приветства авторите, чиито снимки илюстрират уникални кътчета от българската природа и ги поздрави за прекрасно уловените моменти, които показват красотите и богатствата на България, като заяви, че в туризма най-важен е туристът и това хубаво начинание рекламира красотата на България през очите и сърцата на хората, които я обичат и предпочитат. Трябва да имаме съзнанието, че всеки един от нас и от Вас участниците е посланик на дестинация България и именно това се вижда на тези снимки, изпълнени с емоционален заряд.“ 

На откриването присъстваха главният изпълнителен директор на СОФ Кънект Хесус Кабайеро, участниците в изложението и гости.

Повече информация може да намерите тук. https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini