До 30 юни е удължен срока за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината - 2023"


До 30 юни е удължен срока за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината - 2023". Документите, необходими за първи етап от конкурса, ще получите чрез e-mail адрес: [email protected]

В отговор на повишения интерес за участие и новите възможности, които предоставя събитието, срокът за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината - 2023" е удължен до 30 юни. По този начин, екипът на „Мениджър“ дава възможност на повече лидери и компании да подготвят и изпратят своите документи за включване в най-престижното състезание за висши мениджърски постижения в страната.

„Мениджър на годината“ е конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт в България. Целта на инициативата е да отличи тези ръководители, които успешно управляват компаниите в България, като използват най-добрите практики в управлението и притежават необходимите за един отличен мениджър личностни характеристики.

През 2023 г. конкурсът се организира за шестнадесети пореден път и ще се проведе на три етапа в периода май - ноември.

Участници в основната категория на надпреварата са хора на най-високо мениджърско ниво – управители, изпълнителни директори, председатели на ръководните органи, представляващи водещите компании в България и отговорни за вземането на стратегически решения за тяхното функциониране и развитие.

В допълнение за надпреварата за титлата „Мениджър на годината“, от 2022 година конкурсът се провежда и в четири нови категории – Бизнес в първите 20 милиона, Екип на годината, Най-добър нов бизнес и Бизнес трансформация.

16-ият носител на титлата „Мениджърът на годината“ и победителите в четирите нови категории ще бъдат обявени на тържествена церемония в Софийската опера и балет през ноември. Методологията за оценка в конкурса е разработена и се прилага от световната консултантска компания „Делойт“.

Кандидатстването и участието във всички етапи на състезанието за висши мениджъри не е обвързано със заплащане.

ОЩЕ НА https://manager.bg