Приключи конкурсът за визия на изложението COPI`S 2014


Студентът по „Графичен дизайн“ в НБУ Цветомил Иванов спечели Голямата награда - ваучер на стойност 1300 лв

За наградата се състезаваха 16 проекта на студенти от специалност “Графичен дизайн” на НБУ и от Художествената академия, София. Конкурсът се организира за първи път от Агенция Булгарреклама и Прим Дизайн. Целта му е по-тясно приобщаване на учениците и студентите от професионалните учебни заведения, към бизнеса на рекламното изкуство, печата и комуникацията.

Проектите бяха оценени от жури в състав: Петя Савова – арт директор в рекламна агенция Graffiti BBDO, Юлия Ратиева – арт директор в рекламна агенция McCann, Мариана Маждракова и Вихра Огнянова – художници и собственици на рекламна агенция „Прим Дизайн“, Мирослава Рангелова – художник-проектант в Интер Експо Център и Мая Симова – ръководител на проекта COPI`S в Интер Експо Център. Освен Голямата награда, журито присъди и Награда на публиката. Награждаването на победителите се проведе в Интер Експо Център, София.

Наградата ваучер на стойност 1300 лв., която да послужи за покриване на семестриална такса, бе осигурени от ФАКТОР България и бе връчена на победителя Цветомил Иванов, студент III курс „Графичен дизайн“ в НБУ, от собственика на Фактор България Георги Чакъров. Беше присъдена и Награда на публиката - многофункционално устройство Konica Minolta, която спечели проектът на Красимир Стоименов, който учи магистратура в НБУ. Наградата връчи управителят на Агенция Булгарреклама Ивайло Иванов.

Форумът на рекламното изкуство, печата и визуалната комуникация COPI`S (Communication Art Print Image Sign) се провежда ежегодно и е организиран от Агенция Булгарреклама и Прим Дизайн. Една от целите на организаторите за бъдещите издания на изложбата е ежегодното организиране на конкурса, за по-тясно приобщаване към бизнеса на учениците и студентите от професионалните учебни заведения.


nagrada_na_publikata.jpg

Ето какво казаха за ПРЕДПРИЕМАЧ наградените студенти:

- „искам да благодаря на организаторите за отдадената възможност. Радвам се, че визията която съм създал се е харесала на журито и вярвам, че COPI`S ще се утвърди като едно наистина важно събитие в тази сфера. Благодаря и на преподавателите ни в НБУ”, Цветан Иванов, III курс, графичен дизайн.

- „ Двигателят на мотиватор, който ми помогна да успея е „Fake it, till you make it” , или Преструвай се, докато успееш!” Красимир Стоименов, магистратура по бизнес комуникация, НБУ.

Ние от ПРЕДПРИЕМАЧ им пожелаваме още много спечелени конкурси и успешна реализация в този динамичен бизнес!