„Начала”, програмата за микрофинансиране, с промоция за месец април


Всички бизнес кредити са с 0 лв. такса за разглеждане, одобрение и разплащане.

 

С идването на новия сезон се очаква приток на свежи пари и клиенти. Пазарът се раздвижва. Сега е моментът за инвестиране в бизнеса ви, докато останалите все още набират смелост, но имате нужда от средства, за да подобрите и надградите нивото, на което сте?
„Начала” предлага, само през месец Април, промоция за бизнес кредити за малкия и семеен бизнес. В периода 1-ви до 30-ти април 2013 година, всички бизнес кредити ще бъдат без такси за разглеждане, одобрение и разплащане. За да изберете най-подходящият за вас кредит вижте програмите: бизнес кредит «Начало» и бизнес кредит «Развитие» на http://www.nachala.bg/ . Можете да направите безплатно запитване за бизнес кредит на 02 / 9608311; 0889814759  
„Начала” е първата небанкова микро финансираща организация в България – започнала дейността си още през 1993г. Програмата подпомага развитието малкия семеен бизнес да разкрива нови работни места и да създава възможности за генериране на доходи, като предоставя бързи и достъпни финансови услуги, с цел подобряване на достъпа до финансиране и стимулиране развитието на малкия и среден бизнес в България.

Вижте повече за микрофинансиращата организация и за Промоцията през април на: http://www.nachala.bg/