Известни са номинираните в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2021г.

Известни са номинираните в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2021г.

0 коментара
2024.jpg

Известни са номинираните в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2021г.

Тази година за наградите на БАИТ се състезаваха 94 проекта в 7 категории.

След гласуването на журито вече са известни номинираните в отделните категории.

Имената и проектите на номинираните могат да бъдат намерени на сайта на Наградите.: https://bait-awards.bg/pages/Nominated

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари 2022 г., от 16.00 ч., която и тази година ще се проведе в онлайн формат, във виртуално студио.

Наградата за специален принос ще бъде връчена по традиция от Президента на Република България. Наградата се дава по решение на журито, чрез вътрешни номинации, за изключителен принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурени от bTalks Live Training Platform; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Всичко за конкурса на https://bait-awards.bg/pages/Nominated