Стартира първото предаване за технологични тенденции и иновации НОВАТОРИТЕ

Стартира първото предаване за технологични тенденции и иновации НОВАТОРИТЕ

0 коментара

На 30-ти ноември в 18:00ч стартира първото предаване за технологични тенденции и иновации НОВАТОРИТЕ- Building from Bulgaria, част от инициативата EDIT.bg. Предаването се излъчва и на живо през youtube канала на MOVE.BG.

НОВАТОРИТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании и индустрии. Всеки епизод ще разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

Тенко Николов е първият гост в Новаторите. Тенко е един от хора, движещи SiteGround - основана в България IT компания, специализирана в уеб хостинг услуги в цял свят и обявена за най-добър работодател за 2015 от “Аон България”. Тенко разказва какво означава да хостваш 500,000 домейна в 238 държави. Как се стига от Стара Загора до утвърдените пазарите в САЩ, Австралия, Канада и Европа.

Живеем в свят, в който дигиталните технологии играят все по-важна роля във всеки аспект от нашия живот. Разбирането на различните тенденции в технологичния сектор е не просто вълнуващо, но и необходимо – то ни позволява да разберем промените в света днес както и какво задава посоката на живота ни утре. Новаторите е предаване именно за тези тенденции!

  • Повече информация можете да намерите на: www.move.bg
  • Повече информация за ЕDIT.bg можете да намерите на: www.edit.bg