НЕКСТ КОНСУЛТ става „VAR” партньор на SAP България

НЕКСТ КОНСУЛТ става „VAR” партньор на SAP България

0 коментара

Българската компания обяви партньорството си с един от водещите световни производители на бизнес системи - SAP AG на специална пресконференция. Двете компании подписаха договор, с който Next Consult придобива статут на VAR (value added reseller - риселър с добавена стойност) на SAP за България.

Това ще позволи на Next Consult да обхване последната фаза от работата по подобряване на бизнес-процесите в потребителските организации. Next Consult обяви и придобиването на мажоритарен дял в българската консултантска компания ЕсПро ООД (sPro). Фирмата е фокусирана върху внедряването на ERP системи и е партньор на SAP от 2008 г. с отлично развит внедрителски екип. ЕсПро ООД е ключов партньор в разработката и локализацията за България на SAP Best Practices Baseline.

„Съвкупността от богатия опит в консултирането на специалистите от Next Consult и задълбочената и специализирана експертиза на професионалистите от ЕсПро ще помогнат на организациите да приложат най-доброто от света на бизнес-системите, за да повишат конкурентоспособността си," посочи Румяна Тренчева, регионален директор SAP South East Europe и изпълнителен директор на SAP България ЕООД.

Повече на http://www.next-consult.com