Брейн Сторм Консулт организира безплатно обучения по счетоводен софтуер Мираж


Брейн Сторм Консулт организира безплатно обучения по счетоводен софтуер Мираж

Фирмата предоставя безплатно счетоводната си програма Мираж на микропредприятия и на малки фирми

Компанията за счетоводни и одит услуги Брейн Сторм Консулт стартира програма в помощ на микро и малкия бизнес. На първия етап от програмата, фирмата предоставя безплатна версия на счетоводната си програма Мираж SQL.

Безплатната програма няма ограничения във времето  на ползване - когато ви е удобно и когато ви е необходимо. Информация за сваляне на програмата и ръководство, може да откриете на http://www.software.brainstorm.bg, www.brainstorm.bg Зад Финансово-счетоводен софтуер Мираж стои екип от над 50 експерт-счетоводители, счетоводители, методолози, консултанти и програмисти.

За максимално улеснение на работния процес, Брейн Сторм Консулт организира безплатно обучения по счетоводен софтуер Мираж, които се провеждат ВСЕКИ ВТОРНИК в офиса на фирмата на адрес ж.к. Младост 1А, бл. 505 А, вх. 2.

Обслужвайки хиляди клиенти на счетоводни, одит и софтуерни услуги се идентифицира необходимостта от теоритично и практическо обучение на представителите на микро и малкия бизнес в областта на счетоводството и финансите. Приложението на счетоводните справки и финансови анализи са задължителен елемент във вземането на адекватни управленски решения в силно конкурентната икономическа среда.

За информация:
+ 359 2 80 99 782
+ 359 2 80 99 740
+ 359 2 80 99 776
+ 359 87 830 41 14
+359 2 80 99 759
E-mail: [email protected]
Web: www.brainstorm.bg