Обучение "Нови възможности за превръщане на Вашата идея в реален бизнес. Споделено финансиране, фондове за рисков капитал и платформи за иновации"


Обучението ще се проведе на 4 декември 2013 г. от 9.30 ч. в сградата на БТПП. Участието е безплатно. Крайният срок за регистрация и подаване на профилите е 27 ноември 2013.

Целта на обучението е запознаване на млади, креативни хора и стартиращи предприятия с нетрадиционни форми на финансиране и начини за лансиране на бизнес идеи на реалния пазар. Специално внимание ще се обърне на споделеното финансиране, което позволява на обикновените хора да подкрепят с малки суми различни предприемачески проекти, възможностите за комерсиализиране на идея, чрез иновативни платформи, фондовете за рискови инвестиции в start-up компании, както и на една инициатива, целяща развитието на предприемаческия начин на мислене и подкрепата на младите хора да започнат свои бизнес.

За лектори по изброените теми са поканени: Марио Николов, изпълнителен директор на BGINING, Рени Попчева, основател и управител на Embrioо, Ивайло Симов, партньор в ELEVEN – фонд за рисков капитал, Мила Григорова, вицепрезидент на клуб по предприемачество Start it Smart.

За регистрация и достъп до програмата на събитието, моля следвайте линка: http://www.bcci.bg/payment_bcci  или на тел.: 02 / 8117 515, Европейски информационен и иновационен център в БТПП.