Четвърто издание на международната конференция „Индустрия и иновации 2013” на 28 ноември 2013 г., 0т 9 ч. в Новотел София


За четвърта поредна година b2b Media е организатор на конференция посветена на индустрията и иновациите. Инициативата през тази година е съвместна с Deloitte Bulgaria и неправителствената организация „Клуб по управление на знания, иновации и стратегии”. Събитието ще събере на една трибуна държавата, топ мениджъри на водещи компании, международни експерти, посланици и представители на научните среди.

Четвъртото издание на форумът ще премине под мотото „Управление на иновационни политики и стратегии” и ще акцентира върху иновативните проекти в България в различни сфери, както и върху икономическите перспективи и реалности от ново поколение. Участниците ще бъдат запознати с политиката и добрите практики за развитие и подпомагане на иновационната дейност. Ще се представят конкретни подходи и инструменти за подобряване на конкурентоспособността на българските фирми (предимно МСП), чрез управление на иновациите, както и казуси от Европа и Северна Америка. Събитието ще разшири рамката за справяне с икономическите предизвикателства и дискутира възможностите да се изгради нова среда за развитие на бизнеса.

Теми на форума: „Иновационни политики и инструменти в ЕС и България”, „Управление на иновациите в компаниите”, „Финансиране на иновации”.

Mеждународната конференция „Индустрия и иновации 2013” има за цел да покаже постиженията на компаниите в България и да демонстрира международния опит, чрез участието на международни експерти.