Опашка за среща с ЧЕЗ


Опашка за среща с енергийния омбудсман на ЧЕЗ в Деня на отворените врати

Радослав Димитров, първият енергиен омбудсман на ЧЕЗ в България, се срещна с клиенти на компанията в Деня на отворени врати на 13 март. Димитров разговаря с тях, прие техни сигнали и предложения в центъра за обслужване на клиенти на пл. „Позитано” 2 в столицата.

Омбудсманът се занимава със случаи, в които клиенти на ЧЕЗ се съмняват в коректността при решаването на техни жалби от страна на дружествата на компанията в България. Той ще проверява всеки сигнал, независимо от предходните заключения по него, ще спазва неутралитет както спрямо клиентите, така и спрямо дружествата от групата в България, като винаги ще взема предвид аргументите и на двете страни.
Клиентите могат да подават сигнали и предложения към омбудсмана на тел. 028958450, факс. 028959770, на електронна поща [email protected] или чрез писмо на адрес: София 1000, ул. „Г.С. Раковски” 140. Резултатите от разглеждането на всеки конкретен случай ще бъдат изпратени до клиентите най-късно в 30-дневен срок.

„Звеното Енергиен омбудсман” е част на стратегията ни за подобряване на обслужването и повишаване на доверието на клиентите, институциите и обществото. За създаването му  ползвахме опита на компанията в Чехия, където омбудсманът работи от 2009 г. Вярвам, че тази инициатива ще спомогне за възстановяване на доверието на клиентите в ЧЕЗ”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, при представянето на омбудсмана.