Клиент на ЧЕЗ от София получи ваучер за подаръци на стойност 1000 лева


Голямата награда е за участие на клиента в кампанията за актуализация на данните „Активните печелят“. Тя е ваучер за подаръци на стойност 1000 лева.
„Поздравявам всички участници и спечелилите в кампанията клиенти. Вярвам, че най-голямата награда за всички тях е по-доброто обслужване, което им гарантират точните и коректни данни. Каним всички клиенти, които все още не са успели да го направят, да се възползват от безплатните ни услуги - актуализация на данните и пререгистрация", каза Димчо Станев - Директор „Обслужване на клиенти” в ЧЕЗ България по време на връчването на голямата награда.
От стартирането на кампанията в началото на април до края на декември 2012 г. повече от 164 000 клиенти актуализираха данните си. От тях 100 души спечелиха награди - 90 безплатни сметки за електричество на обща стойност над 3 хиляди лева, девет ваучера за черна и бяла техника, всеки на стойност 400 лева, и голямата награда, която бе ваучер за 1000 лева.
Актуализацията на данните се налага, за да се отстранят наследени от миналото неточности в информацията за клиентите. Тя може да бъде направена във всеки Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез попълване на онлайн формуляр на корпоративния уебсайт www.cez.bg, чрез обаждане на денонощната телефонна линия 0700 10 010 или чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща на компанията [email protected]. След това служител на ЧЕЗ се свързва с потребителя и извършва актуализацията. Услугата е напълно безплатна.
Текст под снимката: Димчо Станев - Директор "Обслужване на клиенти" в "ЧЕЗ България" ЕАД, връчва наградата на спечелилата клиентка.