Второ международно изложение ALUEXPO – 2011


Второ международно изложение ALUEXPO – 2011, за технологии и машини за обработка на алуминий и алуминиеви изделия, 11 -14 октомври 2011 г, Истанбул, Република Турция В периода 11 – 14 октомври 2011 г., в гр. Истанбул, Република Турция ще се проведе Второто международно изложение за технологии и машини за обработка на алуминий и алуминиеви изделия.

Министерството на икономиката на Република Турция, съвместно със Съюза на турските износители, организират търговска мисия, чиято цел е да свърже чуждестранните купувачи с турските производители

В периода 11 – 14 октомври 2011 г., в гр. Истанбул, Република Турция ще се проведе Второто международно изложение за технологии и машини за обработка на алуминий и алуминиеви изделия.

Министерството на икономиката на Република Турция, съвместно със Съюза на турските износители, организират търговска мисия, чиято цел е да свърже чуждестранните купувачи с турските производители и износители от сектора и по този начин да съдейства за развитие на двустранната търговия. За участие в търговската мисия с по един представител са поканени български фирми, вносителки от съответния сектор. Разходите за настаняването на представителите на одобрените български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция.

Програмата включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и производствените бази на фирмите, изложителки и/или обиколка на града. Желаещите да участват в търговската мисия следва да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 23.09.2011 г. на e-mail: [email protected]