Bio&Eco Expo 2011 от 14 до 17 септември в НДК – София.


В изложбата ще участват производители и търговци на биологично сертифицирани, екологично чисти и натурални продукти – растителни и животински суровини, храни и напитки, билки и подправки, хранителни добавки; био и натурална козметика; еко облекла, мебели, сувенири и др.; биоразградими продукти и “зелени” офис консумативи; биоферми, еко технологии, биопестициди и биоторове.

С марката Био ще се представят хотели и обекти за еко туризъм, сертифициращи фирми и институции, специализирана литература и др., съобщиха от БТПП Организаторите очакват повишен интерес към био продукти под търговската марка „Биосвят”, вкл. био подправки, лимец и продукти от лимец, био безглутенови продукти Wertz, био семена Чиа, натурални сапуни с био зехтин и растителни екстракти, както и 200 вида насипен контролиран висококачествен чай и разнообразни аксесоари от доказани производители.

Ще бъдат представени новите продукти от арганово масло, вкл. серията Ogranic Surge за кожа и професионална серия за коса. Madara еcoosmetics ще представи най-новите продукти от сериите Eco Face, Eco Body, Eco Hair, Eco Deco и Eco Baby.

На изложбата ще се видят също възглавници за пътуване с пълнеж от био-обвивки на просо, ФЛАШКА – персонална бутилка за „жива” вода, ръчно изработена сребърна бижутерия с истински цветя, дървени 3D пъзели, соларни конструктори, соларни аксесоари за велосипеди, телефони и много други био и еко продукти.

Подробности на сайта на Палатата bcci.bg