Рекорден брой участници на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите


Над 550 мениджъри и служители и техните семейства взеха участие в спортния празник на от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ Форума, който тази година се проведе под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Участниците се състезаваха за олимпийските купи и медали в общо 15 спорта. Шампион по футбол и носител на купата на „Мтел” стана отборът на „Хюлет-Пакард”, следван от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” и ЧЕЗ, които надделяха над останалите 13 корпоративни отбора. Играчите от ЧЕЗ грабнаха и много оспорваната купа на „АстраЗенека” по баскетбол, където втори и трети се класираха съответно „Хюлет-Пакард” и „Корпорация Развитие”. Отборът на ЧЕЗ заслужено спечели и турнира по волейбол за купата на ЧЕЗ. Англо-американското училище и ОББ взеха съответно сребърните и бронзовите медали.

Победител в тенис турнира за купата на „Уилсън Лърнинг” при мъжете стана Момчил Белчев от „Мтел”, а при жените – Василена Горанова от „Пенков, Марков и партньори”. Купата на „Сименс” по тенис на маса грабна Александър Гълъбов от ОББ. Спас Спасов от „Шел” се пребори за купата на „Спиди” по дартс, а Стефани Тонева от „М3 Комюникейшънс Груп” спечели купата на „Уолтопия” по катерене. Атрактивната дисциплина бе включена в Олимпиадата за трета поредна година с помощта на световния лидер в производството на изкуствени стени „Уолтопия”. Абсолютни шампиони в канадската борба станаха играчите на „Дънди Прешъс Металс Челопеч”. В индивидуалните състезания се отличиха и представители на „Къртис Балкан”, ОББ, „ПрайсуотърхаусКупърс”, „АбВи”, ТНТ и много други.

Повече за олимпиадата на www.bblf.bg.

Рекорден брой участници на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите Рекорден брой участници на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите