Интер Експо Център започва българското изложение на рекламната и печатната индустрия COPIS.


От 13 до 15 септември изложителите ще представят водещи брандове от сферите на пространствения дизайн, дигиталния печат, печатната индустрия, софтуер за печат, управление на бизнес процеси, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации. В рамките на три дни залите на Интер Експо Център ще съберат рекламни дизайнери и агенции, фрийлансери, дистрибутори и търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, собственици и представители на печатници, издателски къщи, фотографски стиуда, бранд мениджъри и др.

От тази година в рамките на COPIS се развива зоната за графичен дизайн REDESIGN YOURSELF. Пространството се реализира с обединените усилия на SoftUni Creative, Know-How Show-How и Design Academy. Именно REDESIGN YOURSELF ще е арена на дискусията „Има ли бъдеще образованието по графичен дизайн в България?“, организирана от Know-How Show-How, в партньорство с Octoplay и Интер Експо Център на 13 септември.

Общо три изложби ще посрещат присъстващите на изложение COPIS. Към миналото ни връща изложбата “Рекламата е душата на търговията. Печатната реклама в България през първата половина на ХХ в“. Предоставена от Държавна агенция „Архиви“, тя събира 800 реклами от началото на ХХ в. до Втората световна война.

Врати отварят и изложбите на Национална гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“, специалност „Пространствен дизайн“ и на студентите от Националната художествена академия, специалност „Рекламен дизайн“.

Входът за журналисти е свободен. Нужно е единствено да представите валидна журналистическа карта на входа на Интер Експо Център. След регистрация на пресцентър ще получите своя бадж, който Ви дава свободен достъп до всички изложбени площи и събития от съпътстващата програма на изложение COPIS 2023.

Още интересна информация за COPIS 2023:

За иновациите, които ще бъдат представени, посететеhttps://copi-s.com/index.php/bg/news

Фейсбук страница на COPIS - https://www.facebook.com/communication.art.print.image.sign/about

В Linkedin ще откриете повече за изложението на https://www.linkedin.com/events/copis20237079457434028621825/comments/