Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2020 г.

Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2020 г.

0 коментара

От 2 ноември започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2020г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (ИКТ).

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

За 10-та поредна година БАИТ ще връчи награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории:

Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.
Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2021 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Повече за конйурса на http://www.bait.bg