MOVE.BG отпразнува своя 4- ти Рожден ден


Ето как представят събитието самите рожденици. През отминалата седмица празнувахме рожден ден! Вече сме на 4! Както традицията на MOVE.BG повелява, и на този празник подготвихме за нашите гости и приятели една голяма изненада – представихме ви цял нов етаж от споделеното ни работно пространство за соцални иноватори и предприемачи. С него продължаваме да израстваме – и в площта, и във философията си.

Създадохме среда за среща, диалог и обща работа на активни хора от различни сфери – стартъпи и социални предприемачи, дигитални номади, огранизации с идеална цел, хора с кауза и иноватори. Move Together е кафене, киносалон, конферентна зала, офис, изложбено пространство, бар, училище, шоурум за български дизайнери, зала за дебати, но най-вече – място, където ще срещнете приятели и съмишленици.

Благодарим на всички, които споделиха празника ни и изпълниха дома ни на Сердика 20 с присъствието си, с веселие, с приятни изненади и помогнаха да превърнем рождения си ден в пъстър триетажен фестивал в центъра на София. Благодарим на всички приятели и партньори, които представиха своите вълнуващи инициативи – на BCWT, на EDIT.BG, на Успелите и Носия, на ABLE, на Studio Zmey и Златната Ябълка, на Международната награда на херцога на Единбург, Образование без раници, на Българска наука, на Нишан и всички, които направиха тази вечер много специална!

Най-вече благодарим на вас, приятели, които отделихте от времето си, за да споделим както нашия празник, така и важните дела, които заедно свършихме и ще продължаваме да вършим занапред! Ние от ПРЕДПРИЕМАЧ пожелаваме на Саша Безуханова и на екипа й от ентусиасти, здраве и много нови дръзновени идеи! Честит рожден ден!