Кофас пуска нов застрахователен продукт за средни компании

Кофас пуска нов застрахователен продукт за средни компании

0 коментара

„Следвайки EasyLiner, който стартира през 2014 г. и се съсредоточи върху малките и средни предприятия, TradeLiner предлага на средните компании решениие да постигнат своите изискваия и очаквания в условията на гъвкавост, голям брой опции и реактивност, необходими в днесшната бизнес среда.

В допълнение с изискването за качество и прозрачност на компании, които продават своята стока и услуги на кредит, Кофас прави важно допълнение към продуктовите си предложения, като част от иновационната си стратегия, започнала преди 3 години”, обясни Патрис Люсян, Директор стратегии и маркетинг на Кофас Груп. Новото предложение е създадено, за да улесни компаниите да получат кредитно застраховане и възможността да го управляват по-лесно, в съответствие със своите търговски цели. Ключова характеристика на продукта е гъвкавостта.

  • Покритието по кредитната застраховка е улеснено и с пълна прозрачност на предлаганите услуги.
  • Премиите се определят върху действителния оборот, а минималната годишна премия се определя годишно, с цел да не се бюджетира излишно
  • Ако компания се сблъска с проблеми с паричните потоци, като резултат от неплащане, времето за обезщетение може да бъде намалено от пет на четири, три или дори два месеца. Това е една от най-важните характеристики на TradeLiner

TradeLiner е и персонализирано решение, позволяващо му да покрие различни видове риск: политически, природни бедствия, авансови плащания към доставчици или продажби на консигнация.

Повече на www.coface.bg