БТПП за 19-ти път връчи своите традиционни годишни награди


„СТАНЧО КОЛЕВ” ЕООД, Габрово - първо място в категория “Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. приходи от продажби през 2011 г.”

„ГОЛДЪН УЕСТ СИЙД БЪЛГАРИЯ” ООД, с. Борисово, обл. Русе - първо място сред фирмите в категория “Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. собствен капитал през 2011 г.”

„АГРИКОЛА БЪЛГАРИЯ” АД, Плевен - на първо място сред фирмите в категория “ТОП 10х6” - фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Северозападен район за планиране

„СТИНГ” АД , Разград - на първо място сред фирмите в категория “ТОП 10х6” – фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Северен-централен район за планиране

„АЛКОМЕТ” АД, Шумен - отличено в категория “ТОП 10х6” – фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Североизточен район за планиране

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” АД, Пирдоп - на първо място в категория “ТОП 10х6” – фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Югозападен район за планиране

„БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” АД, Пловдив - отличено в категория “ТОП 10х6” – фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Южен-централен район за планиране

„ПАПАС – ОЛИО” АД, Ямбол - на първо място в категория “ТОП 10х6” – фирми с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Югоизточен район за планиране

„НЕОХИМ” АД, Димитровград - първо място в категория - 50 фирми, класирани по изменението на финансовия резултат през 2011 и 2010 г.

В категория "Браншова организация" Палатата отличи Браншова организация за текстил и облекло (БОТО) за принос при постигане на целите и задачите на БТПП.

В категория "Регионална търговско-промишлена палата/камара" бе отличена Търговско-промишлена палата Благоевград за принос при постигане целите и задачите на БТПП.

В категория "Посланик" за 2012 г. с бронзова статуетка “ХЕРМЕС” и грамота БТПП награди Н. Пр. Дивябх Манчанда, посланик на Република Индия в Република България.

В категория "Чуждестранен търговски представител" отличието бе връчено на Михаел Ангерер - ръководител служба Търговско-икономически въпроси в Посолство на Република Австрия в България и представител на Стопанската камара на Австрия, за изключителния му принос за активизиране на икономическото сътрудничество между Република България и Република Австрия.

В категория "Медия" за 2012 г. наградата е за Телевизия Bulgaria On Air - за обективно представяне ролята на БТПП като работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете и редовно излъчване на новини от ежедневната й работа.

В категория "Журналист" за 2012 г. наградата взе Румяна Гочева, журналист от вестник "Сега" - за обективно отразяване на позициите на БТПП и на нейните членове по актуални стопански теми.Основен спонсор на събитието беше Артекс Инженеринг АД. Дружеството е пряк член на Палатата и за поредна година подкрепя инициативата.

Гостите на тържеството имаха възможност да разгледат изложба-дегустация на фирмите: Беса Валей Уайнъри ООД; Биоагрофудс 2000 ООД; Черноморско Злато АД; Винарска Изба „Братя Минкови“; Винарна Даробас; Винарска Изба Копса ООД; Оинорама Консултинг ЕООД; Белла България АД; Олинеза ООД; Свинекомплекс Голямо Враново – Инвест АД.

Повече по темата на www.bcci.bg