Стартира конкурсът Млад предприемач на Пловдив за 2012


За четвърти път Дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика” на Общината, организира конкурс „Най-добър млад предприемач на Пловдив”. Поредното издание на „Денят на младия предприемач “ ще се проведе в Колежа по икономика и администрация в града. Съревнованието има за цел да стимулира младите хора в града да развиват собствен бизнес.

На проведената в Колежа среща със зам.-кмета Георги Титюков и експерти от общината присъстваха студенти от всички специалности и техни преподаватели.

Организаторите очертаха условията и насоките за кандидатстване в конкурса и запознаха присъстващите с критериите за оценка. Експертите - оценители ще се ръководят от това дали бизнес плановете са реалистични /може ли да се осъществи бизнеса на практика/, ползата за Общината / разкриват ли се нови работни места, увеличава ли се износът и др./ и формата – добре ли е разработен и представен бизнес планът.

В конкурса може да участвате, ако сте български гражданин, с постоянна адресна регистрация на територията на Община Пловдив, на възраст между 18 и 33 навършени години, считано към 30 ноември.

Крайният срок за участие е 30.11.2012 г.

Бизнес проектите ще се приемат в писмен вариант в деловодството на община Пловдив Най-добрите бизнес планове ще бъдат класирани съответно на първо, второ и две трети места, а техните създатели ще получат множество награди.

Ще има и специална награда, осигурена от Колежа по икономика и администрация, която ще бъде присъдена на най-младия участник с най-добър бизнес план.


За четвърти път Дирекция
За четвърти път Дирекция
За четвърти път Дирекция
За четвърти път Дирекция
За четвърти път Дирекция
За четвърти път Дирекция