Предприемач

Подкрепа за дебют

Здравейте, приятели,

„Подкрепа за дебют” започна допълнителен прием на мотивационни писма за участие в майсторските "Младежки занаятчийски работилници-първи умения по предприемачество", с подкрепата на програма „Младежта в действие”.

Крайният срок е 17.03.2013 г.

Ако сте на възраст от 16 до 28 годишни, желаете да усвоите тънкостите на даден занаят, да усвоите ново хоби, нови професионални и предприемачески умения, да срещнете нови приятели, пишете ни. Ще бъдат избрани още 5 участника, от всички желаещи, на база на информацията от представените мотивационни писма.

Обучението ще се осъществи в работилници по художествено плетиво; шиене -тип пачуърк и изработка на аксесоари от кожа, текстил, и отпадъчни материали; по художествена керамика; тъкане; бродерия.

Очакваме писмата ви, придружени с вашето CV и контакти за връзка
на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

От Инициативната група

Tags: Брой 3 2013