Предприемач
Академията по иновационен мениджмънт Ви кани на Ready… Steady… Go… for Innovation

Академията по иновационен мениджмънт Ви кани на Ready… Steady… Go… for Innovation

Академията по иновационен мениджмънт Ви кани на Ready… Steady… Go… for Innovation работилница, за учене чрез правене и преживяване. Тя е подходяща за всички, които имат желание да надградят уменията си и да обогатят знанията си в посока креативност и развиване на бизнеса, чрез иновации, независимо от сферата на дейност:

  • бизнес развитие
  • маркетинг и продажби
  • експерти и току-що завършили специалисти предприемачи

Работилницата ще се проведе на 04.12 и 12.12, от 9.30 до 17.00 ч.,.За регистрация посетете www.innovationmanagement.academy .Срок за регистриране – 27.11.2014 Работилницата цели да ви извади от комфортната зона, да ви запознае с нови методи и най-вече нови хора, с които да работите и обменяте идеи. Ready… Steady… for Innovation  ще Ви подготви за систематизирано управление на иновациите и генериране на нови възможности за растеж и развитие, чрез набор от инструменти, казуси и игри. Go… for Innovation  … е времето, в което екипно, на състезателен принцип, ще бъде решен реален бизнес казус за генериране на нови възможности за развитие, като практически се използват представените в предишния ден инструменти и подходи. Подготвили сме изненада за победителите, които ще бъдат избрани от жури – представители на бизнеса, които предоставят казуса. Работилницата ще се проведе на 04.12 и 12.12, от 9.30 до 17.00 ч., в betahaus, София, ул. Крум Попов 56-58. Регистрацията започва в 9.00 ч.

Повече информация на www.innovationmanagement.academy За наличие на свободни места, свържете се с Марионела Симова на тел. 02/4224240; GSM: 0888 906 475 или на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Цената за участие в двата дни на Работилницата е 160 лв. с включен ДДС. Цената за участие за студенти в двата дни на Работилницата е 120 лв. с включен ДДС. (носете студентска книжка в деня на провеждане).

Tags: Брой 11 2014