Предприемач
Национален студентски конкурс за най-добра туристическа разработка

МИЕ обяви началото на 2-ото издание на Националния студентски конкурс за най-добра туристическа разработка

Материалите за участие в конкурса се изпращат до 15 май на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Второто издание на Национален студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика, организиран от Министерството на икономиката и енергетиката бе обявено на Студентска кръгла маса, в рамките на 11-ото Международно туристическо изложение „Културен туризъм 2014“ във Велико Търново. По време на кръглата маса беше представено журито, което ще оценява студентските проекти: председател - проф. Мария Воденска, Софийски университет "Св. Климент Охридски" и членове - доц.  д-р Соня Алексиева, Нов български университет и проф. Иван Марков, Великотърносвски университет „Св. св. Кирил и Методий”. След оценяването, журито ще определи трите най-добри разработки за първа, втора и трета награда. Заедно с грамотите студентите ще получат и предметни награди.

Материалите за участие в конкурса се изпращат на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. до 15 май. Победителите ще бъдат обявени в навечерието на Деня на българската просвета и култура -24 май. „Темите са отворени, за да можете да представите това, което вие виждате по начин, който ви доставя удоволствие. Вие сте нашата надежда за качеството на продукта, който създаваме“. С тези думи Анелия Генова, директор на дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“ от МИЕ, се обърна към бъдещите участници в конкурса.

Информация за условията на

Tags: Брой 4 2014