Предприемач
Европейската нощ на театрите с театър „Българска армия” и билети на половин цена, 16 ноември (събота) 2013

Европейската нощ на театрите с театър „Българска армия” и билети на половин цена, 16 ноември (събота) 2013

За първи път към колегите си от Хърватска, Словакия, Босна, Херцеговина, Черна гора, Словения, Сърбия, Австрия, Унгария, Чехия и Белгия, театралите в България ще се присъединят към Събитието, което ще се проведе за 5 поредна година.
Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще се включи в ЕВРОПЕЙСКАТА НОЩ НА ТЕАТРИТЕ с „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН” и билети на половин цена!
Прекрасната комедия на Оскар Уайлд е превърната от носителя на ИКАР - проф. Красимир Спасов в емблематичен за Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” спектакъл, който ще очаква почитателите на Мелпомена в нощта на 16 ноември.
С много чувство за хумор, финес, изобретателност и настроение – Анастасия ИНГИЛИЗОВА и Иван ЛАСКИН, Антоанета Добрева – НЕТИ и Тигран ТОРОСЯН, Пламена ГЕТОВА и Георги КЪРКЕЛАНОВ, Мимоза БАЗОВА и Веселин РАНКОВ ще поведат гостите на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” из кулоарите на изтънченото общество.
Изгубено дете! Неблагопристойно забравено на гарата дете!! Объркани пътни чанти?! Отнесена гувернантка! Млади мъже, които на шега променят имената си и несериозно се влюбват на-сериозно! Любима “повереница” и любима “братовчедка”, които на шега се превръщат в сериозно любещи любими!
Присъединете се към забавната и вълнуваща криеница, в която звездите на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще преследват любовта в комедията „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН”.
Станете част от ЕВРОПЕЙСКАТА НОЩ НА ТЕАТРИТЕ и бъдете гости на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” с билети на половин цена!

Tags: Брой 11 2013