Предприемач

Актуално

Започна регистрацията за участие в конкурса за „Наградите на БАИТ“ за 2019 г.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 13 януари 2020 г. вкл., на  http://bait-awards.bg/pages/Registration

Наградите са за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (ИКТ). Традиционно кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях. За 9-та поредна година БАИТ ще връчи награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства. СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория, хостинг и домейн за една година. Отличените в конкурса ще получат и Acronis True Image 2020 – персонално решение за киберзащита, предоставено от Акронис България.

Повече на  http://www.bait.bg